Tack och godnatt!

Jag har haft en så sjukt intensiv dag idag så redan före 21 tar jag med mig två små gräbs som fortfarande är vakna, det är alldeles för roligt att vara hemma med mormor medan mamma kör klass på Sats, till stora sängen och kryper ner.
Jag är glad att jag har jobbat en del under föräldraledigheten med klasser och PT-kunder för annars skulle det bli en chock att få gå från noll till 100. Är det någon som känner igen sig?
Och idag är jag extra imponerad över ensamstående föräldrar eller familjer utan nätverk, hur man får ihop vardagen. Vi har så många människor runt om oss som hjälper till med barnen när vi inte får schemat att klaffa. Denna vecka är bara halvvägs, två dagar och två nätter kvar innan Hans kommer hem och jag har redan halsen full. Som sagt, jag är imponerad över ensamma föräldrar!
Nu gör vi natt i det Renmanska palatset!


Två små gräbs i väntan på att MiniSats ska öppna.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer