Våga lämna över

Jag har haft grymma kunder i gymmet idag, ni vet såna som vågar lita på mig lämnar över ansvaret på mig och vet att det kommer att bli bra. Ingen av mina kunder vill veta i förväg vilka övningar och intervaller de ska köra, och det kanske är lika bra. Är man van vid att träna själv, i behagligt tempo och lagom nivå får man nog en chock när man plötsligt tvingas kliva ur bekvämlighetszonen, göra svårare övningar, mindre vila och nya saker. Men det är då man får resultat av träningen!
Nu har jag en paus att hämta barnen på förskolan på, vi ska hem och äta mellis innan vi ska tillbaka till Sats. De får vara på Minisats en timme när jag jobbar, Sixten var helpeppad i morse inför det. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer