Tandådalen dag 1

Vi har inte oändliga mängder snö häruppe knappt ens så att det räcker för några åk i backen. Längdspåren är rent ut sagt askassa men då blir det ju desto jobbigare att åka. Sixten har lekt utomhus hela förmiddagen, jag och Hans har turats om i längdspåret. Vi hade inte rengjort skidorna efter förra säsongen så Hans agerade vallare och knegade med skidorna medan Sixten och jag utforskade snön. Det känns som att det är varmare här än hemma i stan, 12 grader mitt på dagen.

När de andra kom tillbaka från backen åkte Hans och jag ner till Lindvallen och besökte Sats. Vi körde ett lagomt träningspass som kändes bra i kroppen. I morgon ska Agnes och jag köra ett hårdare benpass så det är skönt att ha massa energi kvar i kroppen. Jag invigde en ny underställströja som jag köpte igår. Snygg tycker jag, otippat med alla färger.

I natt ska Baxter sova i mormors rum. Han har fått den dåliga ovanan att vakna kring midnatt och sedan skrika fram till 05. Han har ju alltid sovit så bra, ända fram till att han blev sjuk, vi funderar på vad det är som gör honom så ledsen. Jag tänker allergi, mardrömmar, nattskräck, för mycket sömn på dagen och så vidare. Jag funderar på att ringa vår gamla BVC-sköterska i Sickla och rådgöra. Tyvärr klickar varken Hans eller jag med vår nya BVC-sköterska i stan, hon känner inte ens igen oss i väntrummet. Vi får se hur mormor och Baxter tacklar natten to be.
Och till er som fått för er att jag är gravid igen; NO WAY! Not gonna happen. Inga mer kids till den här cirkusen.

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer