Tandborstning, Buzz, Frukost och Chins

Igår köpte jag en ny eltandborste. Den gamla sa upp sig.
IMG_0490
När jag skulle använda den för första gången i morse. (Somnade ifrån borstningen igår kväll) hade den laddats ur. Typiskt. Jag fick borsta manuellt.
Igår utmanade Kärleken mig på Buzz. Han sa “att du skulle vinna över mig i Buzz är lika troligt som att jag skulle vara bättre än dig på paddling”. Jag vann.
Efter hans pryodag igår fick han mersmak och gjorde frukost åt mig medan jag sov.
IMG_0492
Allt utom äggen och brödet är hemmagjort.
Idag har vi varit på SATS Hornstull och tränat pattarna och trissarna. Jag ville även ha bildbevis på min chins jag fortfarande kan göra. Hur jag kunde gå från 13 till 1 är en annan historia.
IMG_0493
IMG_0495
Jag är uppe med hakan över stången men kameran ville inte ta en bild i det ögonblicket. Inget fusk inte…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer