Tävling- Gissa födelsedag!

Gissa vilken dag Shrimpy föds på!
Vi har fått två datum vid två separata ultraljud. 27/7 och 29/7.
Nu är det dags för ER att gissa vilket datum han kommer ut “på riktigt”.
Skriv ditt namn och datum i en kommentar till detta inlägg så sammanställer jag det i ett nytt inlägg så småningom.
Med tanke på att jag är den mest extrema tävlingsmänniskan som fullkomligt ÄLSKAR att vinna kommer även jag gissa datum.
Och fina priser utlovas! (en bajsblöja kanske)

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer