Tankar om tuff träning

Ikväll dubblar jag klasser och kör först en Crosstraining i Sickla och sen ett vick på Sats i Globen.
Gänget i Sickla tyckte att kvällens upplägg var det jobbigaste träningspasset de någonsin kört, det tar jag som smicker. 🙂 Jag kan dock vara lite nervös över att deltagarna på klasser som jag vickar på tycker att jag kör för hårt, i alla fall jämfört med vad de är vana vid. Fast hellre att jag är för tuff än för mesig. Och hellre för trött än otillfredsställd fysiskt efter passet. Jag har höga tankar om människor och deras prestationsnivå. Det finns alltid mer att ge, det gäller bara att kunna locka fram det med hjälp av roliga övningar, tydliga tidsintervalll och massa pepp från instruktörens sida.


Mot gymmet! Jag älskar min fleecetröja i Polartec från Bergans of Norway, den får följa med till Åre nästa vecka!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer