Tävla med Flora och vinn ett växthus

Jag blev tipsad om en tävling där man kan vinna ett växthus hem, det skulle passa perfekt på vår terrass så nu går jag all in och ska vinna den tävlingen! Barnen har sått krasse och sen ska vi göra ett eget kryddsmör med den krassen och tävla med det receptet. Jag blev inspirerad av ett recept med krasse och citron men jag tro att vitlök kan passa bra också. När jag växte upp hade många kompisar en egen krasseodling i köksfönstret minns jag, den trenden kanske kommer tillbaka nu?
 
Gillar ni kryddsmör på smörgåsen?
 

bild 1

Alla som köper Flora kan beställa en egen fröpåse som skickas hem, sen kan man göra sitt eget recept på kryddsmör.  

bild 4

Så gulliga fröpåsar!

 
 

bild 5

Sixten och Baxter tycker att det är väldigt spännande att odla krasse. Det är roligt att den växer så snabbt, det är bra för barnens tålamod.

bild 3

Bild på det häftiga växthuset från Hasselfors Garden  hittar du HÄR och tävlar gör du HÄR.

 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer