Mot Åre

Hans började på ett nytt jobb i februari samtidigt som jag har växlat upp tempot i mitt eget företag så de senaste veckorna har varit lite väl intensiva. Det är grymt att ha möjlighet att kunna styra våra tider själva så att vi kan hämta barnen klockan 15 på förskolan och liknande, och sedan att kunna sitta och skriva på kvällarna innan vi tittar på någon serie innan vi somnar. Men nu väntar en hel vecka uppe i Åre för oss fyra, längtan är stor!
 
 Skidskola, bastu, matlagning och pulkaåkning står på schemat och så ska vi fira Hans som fyller år på söndag. Vi har hyrt samma hus som förra året, med bästa läget för en barnfamilj; mitt i backen i Björnen.
 
 Sixten och Baxter har längtat efter att få åka skidor igen och Sixten som har åkt skridskor en gång i veckan hela vintern med sin fina förskola har höga förväntningar på sina skidåkarskills. När jag gick min skidlärarutbildning fick vi lära oss att barnen inte ska åka med sele, det finns ju olika filosofier med sele. Vi åkte med barnen mellan våra egna ben förra vintern men nu tror vi att båda gräbsen kommer att kunna både svänga och bromsa själva. Det ska bli så spännande att se barnens utveckling på skidorna denna vinter. Jag har en dröm om att inom ett par år kunna flyga ner till Alperna med barnen en vecka, snacka om att vara motiverad till att nöta barnbacken tills dess!
 
 När har era barn kunnat åka själva i backar och både kunna svänga och bromsa?


Mitt självförtroende har gått i arv till mina barn. Något bra har jag skickat vidare. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer