Tävling med Danonino – Vinn 6 biljetter till finalen av fotbolls-EM

Fotboll är den populäraste sporten bland både tjejer och killar i Sverige och nu i sommar är det dessutom dags för EM! Sverige är värdnation för damfotbolls-EM och sponsorn Danonino vill uppmärksamma det med det med glass! En kul idé tycker glasstokiga jag! Under EM-veckorna skickar Danone med glasspinnar till alla sina kvargförpackningar och med de pinnarna kan man enkelt göra egen glass genom att sticka ned dem i kvargen och sedan ställa in de blivande glassarna i frysen. Efter ca fyra timmar är det bara att ta ut yoghurtglassarna och äta. 
Barnen och jag provade att göra yoghurtglass igår. Det var inte särskilt svårt att tillverka glassen, om man säger så. Ner med en pinne i yoghurten och in i frysen och vips var det klart. Sixten och Baxter är tokiga i glass så vi har alltid en hel del pinnar i frysen. Men de är lite kräsna så jag var nyfiken på hur de skulle reagera på första mötet med yoghurtglass.

IMG_4926Vi gjorde några igår och titta så fint det blev!

IMG_4928 ”Slurp! sa grabbarna grus. Eller gräs.

Ja, ni ser ju själva. Slurp! Det känns lite bättre med de här små yoghurtglassarna jämfört med en hel del annan glass som man köper, eftersom barnen dels får göra glassarna själva och dessutom så finns det inga artificella tillsatser i Danonino. Ett bra alternativ till glass tycker jag, som ju är lite känslig för konstiga tillsatser, i alla fall till barnen.

Härom dagen hittade jag en film från i somras när vi spelade fotboll nere i Skåne. Jag tycker de har talang! Barcelona nästa!

Sixten och Baxter spelar JÄMT fotboll, varje dag efter förskolan! Tur att vi har vår fina terrass som är som att ha en lekpark hemma. Killarna älskar att spela fotboll, allra helst om de får ha sina landslagströjor med egna namn på som de fick förra sommaren.
8CE93F80-981A-4478-BA06-4A826175662028
I samarbete med Danonino får du nu chansen att tävla om sex biljetter till finalen av damfotbolls-EM på Friends arena 28 juli. För att tävla vill jag att du tipsar mig och alla läsare om dina bästa aktivitetstips för barn en varm sommardag.
För att vara med och tävla behöver du ha en blogg där du postar dina tips och länkar till detta inlägg. Länka också till ditt blogginlägg här i kommentarsfältet. När vinnaren korats kommer jag att skriva ett blogginlägg med alla aktivitetstipsen samlade som länkar. Sista tävlingsdagen är 9 juni.  Det är alltid kul med bilder och film. 😉
2:a pris i tävlingen är en PT-timme med mig! Om du inte bor i Stockholm erbjuder jag till exempel en individuell kostrådgivning via e-post eller min filmade hemmaträningsserie.
Vinnarna väljs ut av mig och Danone. Det här blogginlägget och tävlingen gör jag i samarbete med Danone.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer