Team Lofsan på Bellmanstafetten

Alla som känner mig vet att jag är en tävlingsmänniska ända ut i fingertopparna och tar varje chans att få mäta mig mot motståndare, tider och resultat. Det är en väldigt bra egenskap tycker jag eftersom det leder till att jag hela tiden vill förbättras. Det finns alltid någon som är bättre än jag som jag kan sträva mot att vinna över. Sjukt kanske men så tänker jag nästa jämt. Det är tur att jag är lycklig för det ser lite destruktivt ut i skrift. 🙂
På lördag går andra tävlingsdagen i Bellmanstafetten av stapeln och jag har ett eget lag på startlinjen. Redan i våras bestämde jag mig för att drafta lagmedlemmar och ge dem en bra motivationssporre till sommarträningen. Månaderna gick och nu är vi äntligen framme vid målet.

Mitt lag; “Team Lofsan – En mammablogg om träning” består av fem tjejer:
-en marathonlöpare av hög klass
-den mest envisa träningstjej jag någonsin mött, en terrier
-en halvmaralöpare med stora framsteg under säsongen
-en fd landslagsspelare i ishockey numera satsande på löpning
-Lofsan, en lite avvarjeidrottare som tar alla chanser till att få tävla
Jag har tillsammans med laget satt en måltid på de 5*5 km på totalt 1:50. Det motsvarar en snittid per löpare på 22 min. Det är ett helt klart uppnåeligt mål som dessutom kan underskridas om alla i laget presterar på sin maximala nivå. Bara att vara en del av ett lag är en riktigt kick för oss ensamlöpare.
Jag ser framemot att få springa Bellmanstafetten på lördag och vara med och heja fram mitt lag. Vi alla fem är peppade till tusen och kommer att kriga för att nå vårt mål. Heja Team Lofsan!
Tycker DU om att tävla? Det behöver inte handla om kroppen utan kanske TV-spel…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer