Casual Friday

God morgon!
Idag inviger gräbsen sina nya röda braxer. Baxters är lite långa för storlek 9-12 månader var slut men jag vek lite snyggt. Det ska tydligen bli varmt idag så de slipper koftor. Sixtens fröken sa att Sixtens Converse (storlek 23) blivit för svåra att ta på när de går ut efter vilan så idag får han ta sina snabba Nike. Härhemma är det lätt att ta på Converse men det finns ju inte så många distraktionsmoment som alla kompisar på förskolan. Båda skorna är ju lika snabba så det spelar ju ingen roll!
Baxters Blondietisha är från Amplified och jag skulle vilja ha fler liknande. Är det någon som vet var jag kan få tag på det?
Tack för Köpenhamntipsen, er kan man lita på!
PS. Idag drar jag en vinnare i tävlingen om ett babygym från SkipHop!


Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer