Thaiboxning, mer bålstyrka och sommarhus

Herregud vad skönt det var att lämna hemmet ikväll och jogga ner till Rosa Skrot! Agnes bangade vårt träningspass men som tur är var en PT-kund till mig där och skulle också köra thaiboxningen så vi och en tredje tjej körde tillsammans, mycket bra. Det är galet mycket girlpower på det där stället och alla får ta så mycket plats som de själva vill. I love it!
Efter passet körde vi bålstyrka med banden och boll ute i gymmet. Jag kryddade till den där övningen där man bara har en fot i bandet och gör ett snett knäindrag och jackade upp nivån. Så ni som gillar komplexa och lite kluriga magövningar bör kolla på filmen. Jag älskar sånt här!
[videofyme id=”1071537″ width=”500″ height=”320″]
Tyvärr är Baxter inte helt 100 och läkaren varnade idag för upcoming öroninflammation igen (tredje gången i år) så vi kör stenhårt på nässpray och Ipren nu. Vi blir hemma imorgon med, men på kvällen har Hans och jag planer. Det vankas födelsedag nämligen. 🙂
En helt annan sak: vi planerar inför sommaren och vill hyra ett hus i Sverige. Typ Uppland och neråt Sverige, minst 5 bäddar, nära bad. Vi kan även tänka oss att låna ut vår 5:a på söder med terrass om någon vill göra en Stockholmssemester och byta boende med oss. Maila mig lovisa.sandstrom@me.com om du eller någon du känner har något bra förslag till oss. Vi är hela och rena och artiga. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer