Tips på bra ljud vid träning

Jag får ofta frågan om jag kan tipsa om olika produkter som är extra bra vid träning. Solglasögon, hörlurar, sportbehå och strumpor är extra efterfrågat. I lördags på Stockholm Marathon sprang jag med Philips SHQ 3200. Det är en öronsnäcka med båge att hänga över örat. Jag tänkte först springa hela loppet med musik men fick tips om att spara musiken till när den verkligen behövs, nämligen på Gärdet så jag sprang första 18 kilometerna utan musik och när vi närmade oss slutet av Valhallavägen så stoppade jag in snäckorna och hängde bågarna över öronen, fortfarande springandes. Musiken hade jag haft på hela tiden i spotifys offline mode men med hörlurarna nedstoppade i behån. De är är vattentäta och tål både att tvättas och kraftigt regn. Toppen tycker jag som har slitit ut både ett och par iphonelurar under våta löppass.
Skärmavbild 2013-06-03 kl. 10.42.47
När vi ändå är inne på ljudspåret så fick jag frågor om min lilla högtalare jag hade med på senaste utepasset i Tanto. Det är en uppladdningsbar högtalare man synkar via bluetooth så att man kan spela musik och intervaller genom Ultratimer med mera ljud än från lilla iphonehögtalaren. Den används flitigt ute på terrassen härhemma och får följa med på alla utepass i sommar. En ny kär liten ägodel.
Skärmavbild 2013-06-03 kl. 10.50.27
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer