Tittis fystester

Idag gjorde radioprofilen Titti Schultz sina fystester tillsammans med mig. Eller. Tillsammans är väl inte helt korrekt. Titti jobbade och jag hade svårt att hålla mig för skratt. Rörlighet är inte hennes grej. Titti är i bra form, duktig på att springa men kan bli snabbare. Lite extra hållningsträning behövs också, så mycket som hon sitter på jobbet. Titti har bra förutsättningar för att kunna nå riktigt långt, älskar att kunna hjälpa henne på vägen!
Nu är det bara Mackan kvar som ska visa vad han kan imorgon. Sen är de tre kändisarna redo att köra stenhårt med träning, kost och ingen alkohol under 8 veckor.
Jag kommer självklart blogga om denna resa men vill ni följa med noggrannare och ta del av testresultat (kanske köra testerna själv) kan ni gå in på IQ-initiativets Facebook och Gilla.


Två rörlighetstester:
1. Stå med raka ben och raka armar och försök få pinnen lodrät.
2. Sitt med raka ben och försök nå tårna.

Relaterade inlägg:

Så gick det för Titti, Mackan och Petra

I dag kan ni läsa i Metro om hur det gick för deltagarna i IQ-testet där de tränade med mig som PT i 8 veckor. Häpnadsväckande resultat (klickbar länk) kan jag säga. Jag är så stolt!  

Läs mer

Tips till en tränad rumpa

I dagens Metro ger jag mina tre bästa tips för att få en tränad rumpa. In och läs artikeln om Petra Tungården och hennes träning nu direkt!  LÄNK

Läs mer

158 cm muskler

Haha, jag älskar denna kvinna. Varje träningspass kan sluta hursomhelst. Hon är en ännu värre duracellkanin än jag. Helt utan broms och hämningar. Få människor imponerar på mig men Petra gör det. Inspirerande! Petra har en “egen” tidning i form av Metro mode. Gillar hennes tre favoriter just nu! Så här avslutar vi träningspassen, tills […]

Läs mer