Tjejmilen 2010, Anna – min inspirationskällla!

Idag tog Sixten och jag en långpromenad runt Djurgården för att heja på min f.d. 🙁 kollega Anna som tävlade. Det var jättekul att se henne och alla de andra i första startgruppen som håller ett högt tempo och presterar bra tider. Världens inspirationskälla! Anna och jag tränade mycket tillsammans förra hösten när vi båda varit gravida med Sixten och Jesper, hon har alltid peppat och hejat på mig och jag känner lite extra för henne. Det tråkiga är bara att hon flyttat till Södermanland. 🙁Det blev en mil för mig med, dock i lite lägre tempo än de andra tjejerna. Jag har känt ett starkt tryck nedåt idag och det strålar ut i högra ljumsken, kanske är det en fixering på G? Sixten fixerade ju sig aldrig så jag vet inte hur det känns. Allt som gör att förlossningen närmar sig är bra tycker jag. Vi ska till barnmorskan i veckan och hon brukar känna efter huvudet så vi får väl se vad hon säger.
Imorgon börjar svenska versionen av Biggest Loser på TV4 och på tisdag startar en ny säsong av Idol, kul! Det har varit mycket skräp på TV de senaste veckorna tycker jag. Vilka program kommer ni se i höst?

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer