Träning & Lunch

Jag är så glad att jag packade ihop oss och åkte till Sickla idag, trots att jag känner mig så sliten och Sixten sover så dåligt.
Träningspasset gick sådär eftersom Sixten gnällde på minisats. 🙁 han bekymras av sina tänder och gnäller, är väldigt kroppig och allmänt svårtillfredsställd. Men jag fick mina intervaller på crosstrainern i alla fall. Imorgon hoppas jag att jag kan lämna Sixten härhemma med H på förmiddagen och träna med musik och utan att behöva oroa mig för Sickan.
Jag lyxade till det med en stor sushi till lunch idag. De andra mammorna åt sallad som vanligt. Man märker att tiden går: från att prata om amning, vänja vid napp och flaska diskuterar vi nu förskolestart och jobb. Tiden går alldeles för fort, jag hinner inte med! 😉
Jag kände mig mycket piggare och laddad med mammaenergi (Lovisaenergi finns det så det räcker) när jag åkte hem. Tack tjejer för idag, ni är grymma!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer