Träning och massa lek

Idag känns det som att hösten har kommit, sån härlig luft! Höst innebär snart oktober och oktober innebär förlossning och förlossning innebär att magen försvinner! 🙂
Igår sov ju Sixten jättelänge på eftermiddagen, inte bra… Han var vaken till midnatt. Och vaknade halv åtta i morse… Som tur är somnade han om efter frukost så jag passade på att vila en timme bredvid.
Dagens träning blev 60 min spinning och med det så har jag avverkat fyra träningspass på fyra dagar och kan med gott samvete vila några dagar innan det blir måndag igen.
På eftermiddagen åkte vi till Sickla och hälsade på på jobbet. Sixten och jag var inne hos Mia på Minisats en timme så att Sixten skulle få leka av sig. Bollhavet är bäst!
Ikväll har vi ätit minestronesoppa och pannkakor till middag. Sixten gjorde sitt bästa med smeten… Nu ska vi kolla ikapp på Dexteravsnitt vi missat innan det blir tidig kväll för mig. Det är ju någon som fyller år imorgon. Nämligen MOI! 26 mogna år och snart tvåbarnsmamma…

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer