För det är ingen vanlig dag…

…för det är Lovisas födelsedag, hurra hurra hurra!


Idag firar vi min födelsedag, hela dagen! När Sixten och jag vaknade i morse möttes vi av en riktig sommarfrukost med färska jordgubbar till filmjölken och rostis med både lemoncurd och limecurd, mmmm! Vilket uppvaknande!
Istället för inslagna paket fick jag beskedet att en ny iPhone 4 är beställd och väntas komma inom 6 veckor, jippi! Då slipper jag fota med den här kassa kameran som är i iPhone 3Gs, och så är den ju så snygg! Jag brukar fråga Hans om jag får surfa på hans ibland, för känslans skull liksom… Men snart har jag min egen! 🙂
Nästa present blev att genomföra det sista steget inför vinterns stora resa. Nu är det bokat, betalat och klart: jul och nyår kommer vi att fira i New York och i Mexiko! En vecka med shopping och storstad kombineras med en vecka sol och bad på världens lyxhotell vid karibiska havet! Nu håller vi alla tummarna för att förlossningen går bra och de 80 dagar som följer gör att jag hinner komma i bikiniform igen, men det tvivlar vi väl inte på? 😉
Efter besöket på resebyrån gick vi upp till Kulturhuset för att låta Sixten leka, he loves it! Det var kul att Hans var med och fick se Sixten in action, annars ser han ju honom mest hemma eller i vagnen. Han rådäckade i vagnen efteråt och sov nästan två timmar.


När Sixten sov passade vi på att äta lunch i lugn och ro. Han fick till och med stanna utanför restaurangen och sova i friska luften. Vi kunde inte enas om lämpligt lunchställe, jag är väldigt kräsen just nu med både meny och serveringssätt (buffé går fetbort) men jag lyckades locka med mig Hans till Wok House på Regeringsgatan för lite kyckling och ris. Sedan gick vi till Vetekatten och fikade födelsedagsfika. Krämbulle och varmchoklad kändes extra bra efter promenaden i världens regnoväder.


I kväll ska Agnes och jag hem till Anna och ha en grym tjejkväll med tacos och soffhäng. Det är väldigt sällan jag lämnar Sixten hemma och går iväg utan honom så det känns lite ovant men vi mår nog bra av det båda två! 🙂
Vilken grym födelsedag jag har och vilken man jag lever tillsammans med!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Påskaftonen

Så här några timmar senare så har maten lagt sig på plats och barnen är lagomt trötta efter att ha haft sex vuxna som lekt och lekt hela dagen med dem. Baxter tog sig en paus mitt på dagen, annars 100% på. God mat, påskägg till barnen från morfar och grillen fick arbeta. Bra resultat. […]

Läs mer