Rum för barn, lunch, träning och blodpudding

Klockan är 21 och Sixten och jag sitter på bussen på väg hem. Vi har varit hos Agnes och Henric och ätit blodpuddingsmiddag. Jag älskar verkligen blodpudding!
I morse blev det sovmorgon igen, försovning till och med, vi vaknade 0945 och vi skulle lämna hemmet 1030. Våra planer att leka i en park på Söder bokades på grund av vädret om till vårt första besök på Rum för barn på Kulturhuset. Det blev en succé! Sixten, Ella, Lykka och Malte röjde järnet medan vi mammor som vanligt avhandlade viktiga saker.
Vi köpte med oss sallader från Hurtigs och gick hem till oss allihopa. Det var jättetrevligt med spontant besök! Barnen fortsatte att leka intensivt och verkade väldigt nöjda.
När mammorna gick packade Sickan och jag ihop oss och gick upp till Sats. Han somnade på vägen och sov sedan hela timmen jag tränade. Han blev lite snopen när jag kom för att hämta honom utan att han skulle få leka. Jag stannade dock en en halvtimme som vi lekte tillsammans under.
Dagens träning var 30 min crosstrainer och 30 min styrka. Imorgon skulle jag ha kört spinning men vi är bjudna hem till Sandra och Benjamin så jag får planera om det.
Som ni märker så har vi fullt upp på dagarna nu, det är ett medvetet val från min sida. För det första så räknar jag verkligen ner till förlossningen och dagarna går fortare om de är fylla med trevliga aktiviteter. För det andra så är Sixten mycket gladare när vi gör saker på dagarna. Han behöver stimulansen. För det tredje så vet jag inte hur trött jag kommer att vara på slutet så vi passar på så länge graviditeten känns såhär bra!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer