Träningskurser med Lofsangruppen

Nu släpper vi platserna till ett helt nytt träningsformat hos oss i Lofsangruppen. Du får det bästa av två världar helt enkelt där vi kombinerar träning och samtal i vår studio på Södermalm med coachning online i vår app. Det här är ett helt nytt koncept som inte funnits i Sverige tidigare så vi är superglada och stolta över våra kurser!

Dessa kurser är en möjlighet för dig att i ett väldigt litet format få exklusiv hjälp och stöd i din träning och målsättning till ett hälsosamt jag. Om du har frågor om kurserna, vilken som passar dig, innehåll, upplägg osv så kan du maila info@lofsan.se så guidar jag dig!

IMG_3453 IMG_3465 IMG_3482

Vi har två parallella grupper: SMART START och VIKTIGA GRUPPEN

SMART START riktar sig till dig som precis kommit igång med träningen eller inte vet vart du ska börja. Du får hjälp med att formulera tydliga och smarta mål, samt verktygen för att behålla både motivation och träningsglädje över tid. Vi jobbar inriktat på styrketräning.

Coacher: Lena Ovegård och Maja Eliasson

Tillsammans med oss och en liten grupp deltagare träffas vi en till två gånger i veckan under 8 veckor i Lofsangruppens träningsstudio.

I kursavgiften ingår:

  • 10 effektiva och roliga träningspass med fokus på kunskap, under ledning av oss coacher
  • 2 föreläsningar om målsättning och hållbar förändring
  • Kompletterande träningsprogram i Lofsangruppens app
  • Individuellt coachingsamtal där du tillsammans med en av oss coacher sätter mål och strategi för din fortsättning

Maja, Lena och jag Lovisa Sandström träffar dig första gången 25/1 klockan 18 sedan träffas vi varje måndag klockan 18 och vissa torsdagar fram till 17/3.

PRIS: 4950:- inkl 6% moms.

VIKTIGA GRUPPEN är till för dig som behöver gå ner i vikt av hälsoskäl. I en liten grupp om max 6 personer får du träning, stöd och coachning. Vi ses två gånger i veckan i fem veckor för träning och samtal om utmaningar och strategier för att lyckas. Ingen träningsvana behövs. Mellan passen har du kontakt med din coach Hannah Kirsebom via Lofsangruppens app. I appen får du individuella kostråd, vägledning och stöd.

Coacher: Hannah Kirsebom och Lovisa Sandström

I kursavgiften ingår:

  • 1 introduktionsträff med din coach Hannah och mig Lovisa Sandström
  • 10 roliga träningstillfällen med enkla övningar som du kan jobba med själv på egen hand efter kursen, inriktade på viktnedgång
  • Tillgång till Lofsangruppens app med kostråd, recept och kontakt med Hannah under perioden
  • 1 avslutningsträff med utvärdering
  • En fri månad om du väljer att fortsätta träna online tillsammans med Lofsangruppen.

Vi startar den 27 januari och ses varje måndag klockan 16.30. och torsdag 17.30 fram till 10 mars. Vi har uppehåll för sportlov vecka 9.

PRIS: 4595:- inkl 6% moms.

Lofsangruppens kurser är klassade som friskvård av skatteverket.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer