Träningsresa till Thailand och en överraskning

Det droppar in en del frågor om hur upplägget är på min träningsresa till Thailand i vår. Vi kommer att ha 2 veckor på raken att välja mellan. Temat är “Bli en bättre löpare” och vem som helst kan vara med. Jag nivåanpassar all träning. Man väljer själv hur mycket man vill träna och hur mycket man vill hänga vid poolen eller på stranden. Själv ser jag fram emot en halvdag med shopping förutom roliga intervallpass i djungeln!
 
 Vi kommer att ha en kickoff här hemma i Sverige inför resan nu i oktober. Till den är alla inbjudna, tanken är att vi ska kunna träffa er som redan bokat er till resan så att vi i förväg kan planera upplägg och lära känna er. Om du är sugen på att följa med men vill träffa oss först och ställa frågor innan du bokar så är denna kväll en perfekt stund. Maila bara traningsresa@rosaskrot.se och anmäl dig!
 
 Jag längtar riktigt mycket till min första Asienresa och ser väldigt mycket fram emot att kunna bjuda er som följer med på resan på en riktigt kul och spännande present, ni kommer att vara de första i världen att äga detta! 🙂
 
 


Läs mer om vår resort, datum och priser på Rosa Skrot.se!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer