Tre pulshöjare för bättre kondition och förbränning

[videofyme id=”509092″ width=”480″ height=”360″]

Det hörs tyvärr dåligt vad jag säger i detta klipp men jag berättar om hur viktigt jag tycker det är med en bra kondition. Det spelar ingen roll hur du stark du är om du inte kan syresätta musklerna. Gör 10 repetitioner av de tre övningarna jag visar efter varje styrkeövning. Välj en ryggövning och kör övning 1 direkt efteråt. Kör ryggövningen igen och så kör du övning nummer 2. Tredje varvet kör du övning 3 efter ryggövningen. Gör likadant för triceps, axlar, mage osv. Du kommer bli trött på ett helt nytt

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer