TV4 Nyhetsmorgon Coreträning

Idag var jag på Nyhetsmorgon för att prata om coreträning. Jag hade fått väldigt många frågor i förväg från er bloggläsare om övningar som fungerar bra som alternativ till planka och situps. Coremuskulaturen behöver lätt belastning under lång tid för att för att bli bättre på att vara automatiskt aktiverad och inte en muskel man måste tänka att man ska spänna. Jag kommer att lägga upp hela klippet med övningarna här i bloggen senare i dag åt er.
 
 Tack för att ni ger så mycket input och inspiration till Nyhetsmorgons PT-skola. Det är ju för er skull vi kör så mycket träning på Nyhetsmorgon, även om drömmen är att ha ett eget träningsprogram på TV såklart!
 
 


Mitt team idag på Nyhetsmorgon med redaktören Leif i mitten. Det är Leif som håller i hop hela programmet från kontrollrummet. En riktig klippa!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer