TV4 Nyhetsmorgon söndag

Imorgon söndag är jag tillbaka på TV4 för att sända det andra avsnittet i PT-skolan. Jessica Almenäs kommer att köra tre lite annorlunda benövningar, vi kommer att diskutera proteintillskott och gruppträningens vara eller ickevara. Ni kan ställa frågor på Twitter under hashtaggen nymopt eller här i bloggen så svarar jag. 10.45 kör vi så ni behöver inte ställa väckarklockan. 🙂
Jag ska få några timmar skönhetssömn innan dess efter en helkväll tillsammans med min syster Agnes hemma hos våra vänner Anna och Christian. Vi har ätit sushi, kollat på melodifestivalen med ett öga, snackat massor och ätit godis. Deras lilla Linnéa har hunnit bli 3,5 månad nu men känns som 5 månader. Stark brud. 🙂


Vi var nere vid ankorna i eftermiddags. Inte så hungriga idag!


Sixten håller en liten minianka i handen.


Baxter var taggad på att kasta smörgåsar.


Efteråt köpte vi korv med bröd vid stranden. Baxter ger en hemlig signal.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer