Löpning Riddarfjärden och om motivation

Det var tunga ben som tog mig runt Riddarfjärden idag. Kanske var det alla sparkar på thaiboxningen som låg kvar i låren. Men med bästa löparsällskapet och hare i form av Hans så är jag väldigt nöjd. Flera gånger övervägde jag att gå men varje löpsteg framåt är ju ett steg bättre än att gå. Så brukar jag tänka när det känns tungt: allt är relativt till något annat och även det lilla spelar roll. Det behöver inte alltid vara 100% så länge man gör sitt bästa för dagen.
Och på tal om motivation; Hans har skrivit så himla bra om just motivation och lärande. Det som står där kan vi alla ta lärdom och tänka på oavsett om det handlar om relationer, lärande eller till och med träning.


Jag springer i Salomon Spikecross med metalldubbar


Jag invigde min nya löparväst från Röhnisch idag. No more vägarbetarorange i XL. Nu: figursydd i rosa spets…


Nya träningskläder är bra för min motivation och träningsglädje.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer