TV4 och Kick Ass Mamas

Det gick väldigt bra att filma material till Nyhetsmorgon igår. PT-skolan som jag kör på TV4 har varit väldigt bred hittills med dragningar mot styrka men nu smalnar vi av den och riktar in den mot löpning. Tre avsnitt framöver kommer att handla om hur man kan löpträna effektivt, vilka styrkeövningar man kan göra och hur man kan rörlighetsträna effektivt. Vi kommer att prata kost för löpare och mentala fokus för att förbättra prestationen. Första avsnittet i löparskolan sänds på söndag morgon i TV4. 🙂
Idag är jag inne på gymmet igen och ska träna PT-kunder. 1030 kör vi Kick Ass Mamas här på Rosa Skrot. Det är ett gruppträningsformat som jag har tagit fram inriktat på nyblivna mammor. Man kan komma som gravid eller ha med sig sin bebis. Vi kör cirkelträning med fokus på styrka och kroppsviktsövningar. Man ska helt enkelt bli en Kick Ass Mama. 🙂


Jag lever verkligen i träningskläder just nu. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer