Upp till 1000

Idag har jag ordentligt kickstartat en ny termin med alla grymma PT-kunder!
Det är härligt att få höra om alla sommarträningspass, hur bra det har varit för formen att träna mindre under sommaren eller hur stark man kan bli om bara springer i en slalombacke juli månad. Alla har sina egna sommarträningsstories om man säger så. 🙂
Under en lucka klämde jag in ett träningspass för min egen del inne i salen på Rosa Skrot. Jag satte ihop 10 övningar i en cirkel med en övning för varje fokus: rygg, pulshöjare, axel, pulshöjare, bålstyrka, rygg, pulshöjare, axel pulshöjare, bålstyrka. Strunta i exakta övningarna, det är sekundärt. Grejen är att man ska upp i 1000 repetitioner totalt genom att köra 4 varv med 40, 30, 20 och 10 repetitioner åt gången. Det är helt sinnessjukt egentligen men ett av mina favoritupplägg. Lite blodsmak, mycket svett och urpumpade axlar sol bränner skönt är känslan. I love it!


Sweaty!


Dagens redskap. Mer än så behövs inte.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer