Sista dagen

Jag har bestämt mig för att satsa 100% på mina egna två företag framöver och därför ska jag vara tjänstledig från min lärartjänst på en gymnasieskola. Jag har jobbat som idrottslärare 50-70% senaste året så det ska bli så skönt att kunna fokusera helt på ett område. Det är väldigt roligt att jobba som idrottslärare och jag älskar mina elever men just nu känner jag att jag är i en annan fas i livet. Rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle liksom. Pedagog är jag ju varje dag liksom, det är bara mina elever som är av en annan sort. 🙂
Idag ska jag lämna över allting till min efterträdare som ska vikariera för mig så nu blir det en cykeltur till skolan!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer