Uppladdning inför Midnattsloppet

Nu är det 24 timmar kvar till min start i VIP-gruppen. 24 timmar som  bland annat kommer att bestå av 7 timmars lite hipphapp sömn, 1 timme morgonchill, 5 timmar kalasförberedelser och 4 timmar 2-årskalas. Imorgon firar vi nämligen Sixtens 2-årsdag med tårt- och balongbaluns i det Renmanska Palatset. Det ser vi fram emot. Lite tårta i den här magen och sedan kommer benen gå som trumpinnar. Jag känner mig lite som en kalv som ska få gå ut på bete för första gången. Jag står i spiltan och stampar och det spritter i benen. Fort ska det gå imorgon!

Nu har jag haft fyra veckor då jag tränat minimalt (2 pass per vecka jämfört 5-7), det behövdes efter en vinter och vår med stort fokus på att bygga upp styrkan och konditionen efter graviditeten med Baxter. Dessa viloveckor har ökat min fettprocent en aning och gjort att mina underarmar inte har synliga blodådror längre men på nedre delen av magen är de kvar. Lagom är bäst tycker jag och det viktigaste är jag känner mig superstark och som en maskin som kan köra på i en evighet.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer