Vad kan en löparcoach göra för dig?

En av de senaste träningstrenderna är att ta hjälp av löparcoach för att bli bättre på att springa. Syftena med att anlita en löparcoach är såklart olika för olika personer. De tjejer jag hjälper med löpningen brukar vilja fokusera på följande:
 
 Få ett skräddarsytt träningsschema vecka för vecka med planerade pass, intervaller och angiven fart.
 
 Löpstegsteknik med fokus att springa effektivt, snabbt och smärtfritt.
 
 Grenspecifik styrketräning för att bli starkare i löpningen.
 
 Farthållning i intervaller eller på långpass. Man kan ha hög kapacitet på lopp men svårt att hitta drivkraft till fart eller distans på träningspassen.
 
 En duktig och erfaren löparcoach kan skräddarsy ditt träningsupplägg utifrån dina behov. Du behöver inte veta vad du behöver hjälp med, en erfaren coach kommer att analysera din bakgrund, din nuvarande position och därifrån lyfta fram din kapacitet och potential.
 
 


En av de mest vältränade tjejer jag känner är Frida Nordstrand. Hon är galet stark, både muskulös och tajt i kroppen och riktigt snabb. I dagens löppass fokuserade vi på att hålla hög fart i intervallerna och att kunna göra fartökningar även när det känns omöjligt. Jag älskar mina PT-kunder som strävar mot att vara både starka, snabba och stolta. Snyggheten brukar komma på köpet tillsammans med självförtroendet.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer