Vapiano och en film

Agnes och jag tog en Vapianolunch idag efter en kall promenad över Kungsholmen. Jag hade överskattat våren rejält.


Lyxigt att få sällskap av Baxter som var vaken även om han somnade halvvägs in i lunchen.


Efter hämtning av Sixten och en sväng på Ica är vi nu hemma och har ätit mellis. Hans är bortrest så efter grillad kyckling till middag ska vi bada badkar alla tre och sedan hoppas jag att det blir en smidig nattning av gräbsen.
Om jag får någon timme över när Sixten somnat ska jag se den tredje filmen som jag hyrde i fredags; American Violet. Jag köpte ny honung som tog slut igår så jag längtar redan till mitt sena kvällsmål framför TV:n; kesella, hallon, några nötter och lite ringlad honung. Beroendeframkallande.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer