Vardag med London i tankarna

 Tillbaka i vardagen och mina älskade PT-kunder på Rosa Skrot idag. Det är lika bra att gå ut hårt från början tycker jag så jag jobbar från 07 till 16 i gymmet och sedan ska jag hämta gräbsen från förskolan. Det var en trött familj i morse eftersom gräbsen faktiskt kom hem senare än jag igår kväll. Vi tar nog en eftermiddag i soffan med lite mellanmål idag.
 
 Mina tankar upptas mycket av London just nu och jag planerar och funderar hur den optimala Londonhelgen ska vara. Förutom god mat och shopping planerar jag minst ett löppass i Hyde Park!
 
 


Förra året var det riktig vår i London denna vecka. Nu är det 7 grader och regn. Hoppas på lite mer vårkänslor!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer