Vasaparken och Öppna förskolan

Sixten får skippa förskolan idag med. Det är en lyx att ha en förskoleplats trots att jag inte jobbar heltid. Just nu jobbar jag två dagar och en kväll per vecka. Om bara några månader börjar jag jobba heltid och Baxter ska också gå på förskolan. Då kommer barnen gå till förskolan oavsett om de är gnälliga eller snoriga så länge de inte är sjuka. Med andra ord; Sixten och jag njuter av att kunna välja själva, dessa dagar har han varit extra kramig och uppmärksamhetstörstande, jag är lyhörd inför detta och ger honom all min tid. Han blev storebror tidigt men är fortfarande bara en bebis som ibland är extra mammasugen. Vi kommer inte att kunna ha såna här dagar åren framöver så jag njuter till fullo!


Idag var vi uppe tidigt. Sixten går upp själv när han vaknar och sätter sig i soffan. Om vi inte hör honom direkt ropar han efter en stund. Artig som få. I alla fall, imorse tyckte Sixten att 05 var lagom tid att gå upp. Rise and shine.
Baxter har varit väldigt gnällt på förmiddagen så jag ville att han skulle sova ut ordentligt och då är vagnen bäst. Vi gick till Ica för att hämta ut Sixtens paket han fått av Libero. Vi ska testa deras nya Activeblöja. Tänk vilket spännande liv jag har. 😉


En liten nyfödd tös fick ett paket med Ralph Laurenskor från New York tillsammans med en liten present postat till sig också. Fina Ella.
Sixten och jag tog oss en match på den nya fina konstgräsplanen i Vasaparken. Han har blivit sjukt säker med fötterna och bollen nu.Sixten blev trött snabbt, tror jag det med tanke på Arla morgonstund, och somnade direkt i vagnen. Jag fick nobben av min lunchdate, tack för den liksom, men bibehöll planen med ett besök på Hurtigs. Jag älskar deras salladsbar.
Lagom till att jag skulle beställa vaknade Baxter så då valde jag mellan att äta där, i Tegnérlunden eller hemma. Jag är bekväm av mig och gick hem. Baxter fick leka med kastrullerna medan jag kastade i mig salladen och nu hänger vi framför Blås gåta på Nickelodeon Jr. Båda gräbsens favorit. Jag känner mig hjärndöd framför sån TV.
När Sixten vaknat och ätit lunch ska vi gå ner till sångstunden på Öppna förskolan i kvarteret intill. Vi har inte varit där sedan Baxter var nyfödd!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer