Videoblogg: Utfallskombo med axelpress

Den här kombinationen tränar både rumpa och insida lår. Du kan välja att köra med axelpress men fokusera i början på att göra utfallen djupt och strikt hellre än att köra pressen och slarva med benen. Välj hantel eller kettlebell efter din egen nivå. Observera att jag byter ben mellan varje repetition.
Upp med bröstkorgen mot taket, stolt hållning! Pressa tillbaka kroppen från steget ordentligt och kraftfullt.
Övningen passar gravida upp till vecka 20 som inte har besvär med foglossning eller ländrygg.Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer