Vasaparkens öppna förskola

Sixten kämpar på med sitt tultande i overallen genom snön. Han lyfter inte tillräckligt på fötterna så all snö skjuts framför honom hela tiden. Gulligt!
Vi tog oss an en öde lekplats i Vasaparken medan pulkabacken var full och isbanan likaså. Sixten vill som vanligt bara sitta i lastbilen men ratten var borta, det gillade han inte. Vi lekte och lekte men till slut frös jag så vi gick in till öppna förskolan istället. Det är första gången vi gör ett riktigt besök där men jag är inte imponerad. Personalen hängde bara i köket, det kändes lite sjavigt i lokalerna och det var snålt med leksaker. Sixten däremot älskade stället, han lekte tittut i tunneln, sprang runt med en pilatesboll framför sig och hällde ut allt duplo. De andra barnen var kring året och tränade på att gå. De skulle följa Sixten hela tiden så de fick kämpa rätt bra för att hänga med i hans tempo.
Som sagt, inte världens fräschaste lokal men det var varmt, Sixten tyckte om det och jag kunde amma Baxter inomhus. Nu vet ni det.
Jag längtar efter blodpudding till middag och sen lunch blir ostkaka när Sixten vaknat. Bara tre dagar kvar till vi åker!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer