Vi firar!

Jag går på små moln härhemma just nu. Sjukt taggad på livet!
Hans överraskade med en stor blombukett rosor när vi möttes för lunch. Det var länge sen… Efter en housewarmingfest hos Hans businesspartner så hängde vi med gräbsen i parken. Lite popcorn i soffan och middag sen hopp i sängen för de små. Hans har precis nattat dem så nu ska vi äta middag bara vi två. Chèvre, Parmaskinka och tomat, lyxigare än en vanlig vardag. Men så går det ju extra bra nu också. 😉


Världens gulligaste lilla Baxter har fredagsmys


Sixten fick en sån fin outfit från Blingo.sehäromdagen. En äkta fredagsoutfit. Jag älskar grönt, mer grönt åt barnen!


Jeansen är av chinosmodell och väldigt mjuka. Den färgen hade jag inte bangat på ett par egna jeans.


Mina nya blommor!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer