Victoria's Secret fashion show

Ni missade väl inte den?! Herregud säger jag bara. Jädrar i gatan vilka kläder. Och vilka kvinnor. Riktiga amazoner. Flera har fött barn och en tjej som var med är grym på boxning, hennes knogar såg ut som mina gjorde förr när jag körde mycket boxning. Ascoola brudar. Jag älskar Victoria Secrets underkläder och köper alltid massa trosor, behåar, mjukiskläder och bikinis när vi är i New York. Det är roligt att vara lite ensam med plaggen härhemma så länge som VS inte är utbrett i Europa. Vi får väl se när de tar över världen. 🙂
Hans och jag körde ett grymt pass på gymmet idag som jag måste tipsa om; jag förespråkar intervallträning extremt hårt. Alla bör lägga in olika typer av konditionsträning i sitt schema. Jag tycker att löpning just nu är roligast och lägger ca 25 min per pass på intervaller på löpbandet. Efter 5 min uppvärmning körde vi idag 5*2min, 5*1min och 5*30sek, 30sek vila mellan varje intervall. Välj hastighet utifrån din egen kapacitet (du kan lika gärna springa ute som på band, till exempel med dubbskor, jag har ett par från Salomon) och öka efter varje omgång av 5. Hans och jag sprang först tvåminutarna på 15km/h, enminutarna på 17km/h och 30sekundarna på 19km/h. När det går så där riktigt fort som på slutet måste jag knipa som satan men det går, bra betyg på att bäckenbottenträning fungerar och ett bevis på att ingenting är gratis. Efteråt körde vi två block benstyrka, ni ska få övningarna på film i morgon. När jag skriver “block” så menar jag en grupp av övningar. Ett pass kan bestå av fyra block: block 1 intervaller, block 2 tre olika styrkeövningar för benen utan vila mellan, block 3 två ryggövningar och två armövningar till exempel. Det är ett sätt att strukturera upp passet på i förväg och mentalt kunna ställa sig in på vad som komma skall. Att gå in i gymmet utan en plan eller strategi är meningslöst enligt mig.


På väg till gymmet i Fitflops på fötterna, tajts från Under Armour och tunn Peak-dunjacka. Ser ni hur smal Dueten (barnvagnen alltså) är? Två små killar får plats och båda älskar den.


Sixten somnade på väg till Hemköp idag men Baxter, banankungen var pigg. Han sover bara en gång per dag nu, cirka en timme. Sixten sover om han är på förskolan, vi åker bil eller om han åker vagn, hemma sover han aldrig.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer