Videoblogg för löpare

Nu på lördagsmorgonen skulle jag ha varit med i två klipp på Nyhetsmorgon på TV4 och pratat om löpning för nybörjare. Tyvärr blev det bara en kort omgång då det blev officiellt att Fryshusets grundare Anders Carlberg avlidit och precis innan vi gick ut i sändning blev vi bortkopplade.
Men det ska inte drabba er, här är de tre övningar jag skulle ha visat på Nyhetsmorgon. De vänder sig till de som vill komma igång och bli bättre på att springa. Jag filmade härhemma när jag kom hem från Lilljansskogen där vi sände ifrån.
Dessa tre övningar är bra för löpare som vill förebygga skador och bli starkare i bålen. Att ha en stark bål är bra för hållningen och för att bibehålla ett effektivt löpsteg.
[videofyme id=”742494″ width=”500″ height=”320″]

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer