Videoblogg om instabilt bäcken och enbensmarklyft & Almenäs

I mitt hemmapass igår så körde jag denna övning. Den är väldigt nyttig för mig som varit gravid och behöver bli stabilare i bäckenet. Dessutom är den riktigt bra för att få kontakt i baksidan av låret, en av de snyggaste musklerna på kroppen tycker jag. 🙂
[videofyme id=”679045″ width=”500″ height=”200″]
Ikväll har Hans och jag ätit så fin lax med äggnudelwok och sen kollade vi på fantastiska Jessica Almenäs som var med i Schulman Show, tillsammans med Ben & Jerry. Hon är så häftig och en grym förebild tycker jag. Imorgon bitti ska jag tidigt till Rosa Skrot för ett eget träningspass innan hela gänget som ska vara med på min workshop om träning efter graviditet kommer. Jag älskar mina lördag förmiddagar med alla workshops och jag hoppas deltagarna uppskattar dem lika mycket.


En efterlängtad make kom hem idag. Och det var många flygplan uppe i luften.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer