Vinn GPSklocka från Tomtom och startplats till Women´s Health Halvmaraton

Förra året sprang jag premiärversionen av Women´s health Halvmarathon ute på Djurgården i april. I år får jag tyvärr välja bort loppet till förmån för en hel tjejhelg tillsammans med mina vänner. Däremot vill jag gärna ger er läsare möjlighet att springa loppet och hålla fanan högt åt mig. 🙂
Bansträckningen är 21 kilometer. Start och mål är vid Sjöhistoriska museet. Du springer två varv på en härlig bana genom Kungliga nationalstadsparken på Gärdet och Djurgården i Stockholm. På första varvet löper du också en extra slinga i stadsdelen Östermalm förbi bland annat Historiska museet och Fredrikshofs Slott. Detta är ett unikt historiskt landskap med vackra byggnader, skogar, öppna marker och stränder. Allt detta endast ett stenkast från Stockholms city.
Om du vill läsa om min upplevelse av Woman´s health Halvmarathon 2014 så har jag såklart skrivit en tävlingsrapport som vanligt när jag sprungit lopp.
lofsan tomtom
Jag har fått möjlighet att ge två läsare varsin startplats till loppet, som i år går av stapeln lördagen 25/4, och tröjor från Tomtom att springa loppet i, en av dessa två personer kommer dessutom att vinna en GPS-klocka från Tomtom!
För att vara med och tävla om startplatser och Tomtoms klocka vill jag att du delar med dig av din bästa målbild när du har ett tufft träningspass eller kanske ett lopp framför dig. Berätta i kommentarsfältet nedan och kom ihåg att ange din mailadress så att Tomtom kan kontakta dig! 
Vinnarna utses på onsdag, tävlingen är i samarbete med Tomtom.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer