Voltaire, luciatåg och Rebuz Kidz

Idag har vi firat min mamma som fyllt år tidigare i veckan. Hon bjöd hela familjen (vi är fyra syskon, tre av oss har officiella partners och så finns det fyra barnbarn så vi blir alltid ett stort gäng när vi ses) på födelsedagslunch på Bistro Voltaire i Sickla. Voltaire är en favorit hos oss alla. I Sickla köpkvarter finns det många bra restauranger men Voltaire slår alla tycker jag!
Hans beställde isterband och jag åt räksmörgås med chilimajonäs på filmjölksbröd. Sjukt gott! Efteråt gick vi in i gallerian och köpte grymma tomtedräkter på Party Land. Det vankas luciafirande och luciatåg på fredag på förskolans gård. Det är första gången Sixten och Baxter ska gå luciatåg och mina förväntningar är skyhöga!


Jag älskar denna scarf, det är flera som frågat om den: jag köpte den i New York men jag såg en liknande på Kapp Ahl fast med större stjärnor idag.


Delar av min älskade familj.


Min älskade mormor och min yngsta lillasyster.


Sixten och Baxter hade ritat teckningar till mormor.


Jag älskar gräbsens nya jeans. Mitt favoritjeansmärke till dom är svenska I dig denim. De har grym passform och snygga tvättar och funkar självklart både för killar och tjejer. I dig denim kan vara svårt att få tag på men i webshopen Rebuz Kidz finns de (och alla andra kläder i shoppen!) med 20% rabatt fram till söndag 15/12 (Ange LOFSAN och Gilla gärna Rebuz Kidz Facebooksida). Perfekt när man ska köpa julaftonsoutfiten till barnen. Rebuz Kidz har tidigare fokuserat mycket på kläder designade till killar men styr nu över till att också sälja tjejkläder och unisexplagg. De säljer tuffa (och också svenska) Cheap Monday, också en favorit härhemma.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer