Weekend i Sandhamn

Idag överraskade H mig med att boka en weekend på Seglarhotellet i Sandhamn! Vilken kille jag skaffat mig! Vi ska bo i en av deras sviter med sovrum, vardagsrum, bastu och balkong. Vi ska äta god middag på fredagskvällen, dricka drinkar på balkongen, mysa med hotellfrukost, bada och jag ska nog boka någon behandling i deras spa. Sixten och jag ska åka Cinderellabåt för första gången, jag hoppas på bra väder så vi kan vara ute och andas havsluft.
Jag är helt gravidhormonlig och har känt mig uschlig de senaste dagarna; fet, ynklig, klagig och allmänt neggo så detta kommer ju lägligt. Vi firar dessutom att vi går in i andra halvlek på fredag så då blir detta ett perfekt firande! Mer vardagslyx åt folket!
Idag gjorde vi en utflykt till Enskede för att kolla på ett radhus som var aktuellt för oss. Tyvärr var det ganska låg standard på insidan så vi tackade nej. Det var synd, jag skulle inte banga ett mysigt litet hus med trädgård till min familj.
Efter lunch på Koloni i Sickla fikade vi i Kungsan och mötte upp Hans äldsta son. De sitter i köket nu och gör skolarbete medan jag ligger med massa sammandragningar i sängen. Jag är så trött att ögonen går kors men jag har haft svårt att sova de senaste kvällarna och legat vaken alldeles för sent så i dag blir det ingen eftermiddagssovning.
Om 20 minuter ska jag pallra mig från sängen till soffan för min obligatoriska dagsdos av Unga Mödrar, sedan kommer mamma hit och äter middag innan H och jag åker till Sickla. Dags för Crosstraining igen, det är ju tisdag!

Dagens Mamma


Jag har verkligen världens snyggaste vagn!


Fika i Kungsan


Föresten, ni kommer väl ihåg att tävla om bodyn? Någon i min familj eller kompis utan barn kan väl tävla och ge Sixten eller nya bebisen priset om denne vinner? Jag vill ju också ha den!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer