Wii!

Dagen blev inte som jag tänkt, och härligt är det!
Agnes kom hit vid ett och fick sig sin dos av Sixten, de träffades ju bara senast igår… Vi åt ljum ostkaka till lunch samtidigt som vi planerade de närmaste sommarveckorna.
H åkte bort på eftermiddagen, är borta till imorgon kväll så Agnes och Sixten lekte järnet medan jag hann sortera ut massa kläder och lägga in gravidkläderna i garderoben. Jag har mest vanliga kläder men som är i medium eller långa modeller men ett par gravidjeans och en gravidjeanskjol har jag att ta fram i höst, just nu är de båda gigantiska i rumpa och lår. Jag har ju fortfarande inte nått utgångsvikten för förra graviditeten.
Jag hann inte med bebiskläderna dock. Nu ligger en blå Ikeakasse med storlek 68 och uppåt i Hans garderob medan 50-62 ligger i källaren. De måste upp så att jag kan se vad vi behöver komplettera med. Vissa plagg i minsta storlekarna pallade inte flera tvättar (HM:s bodys) så de sorterar jag nog bort direkt.
Efter att Sixten sovit och käkat middag så åkte vi tre till KiMama på Upplandsgatan och köpte med oss tre sushilådor. Vi åkte ut till lillasyster Elin för att spela nya Galaxy. Det är så roligt, och mycket svårare än ettan.
Vi åkte inte hem förrän vid 21, Sixten somnade i bilen och somnade sedan om efter promenaden från garaget och hissturen och ligger nu fullt påklädd i sin säng. Jag har förberett med ny blöja, pyjamas och välling när han vaknar nästa gång. Det ska bli spännande att se hur natten blir nu när vi ska sova ensamma igen.
Hoppas ni alla haft en härlig helg!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer