Workshops med chins

Det har väl inte undgått någon av er flitiga läsare att jag går igång på träning och övningar med kroppsvikten?! 🙂
Jag har många kunder som kämpar med att klara allt från sin allra första chin/pullups till brudar som siktar på 20 stycken, det är lika häftigt att få följa utvecklingen som coach oavsett. På lördag kör jag den tredje omgången med små workshops med tema chins och pullups. Det finns ett par platser kvar för er bloggläsare om ni vill vara med.
Tanken med denna workshop är att bygga upp en övningsbank och ett självförtroende i övningen så att man på egen hand vågar och orkar träna på rörelsen. Vem som helst kan vara med, bara du du är beredd att verkligen testa. Du får med dig ett 16-veckorsprogram inriktat på chins att jobba efter om du vill.
Lördag 10/8
Grupp 1: 08-10
Grupp 2: 10-12
Plats: Rosa Skrot, Tunnelbana Mariatorget
Pris: 400:- inkl moms
Maila mig Lovisa.sandstrom@me.com för att boka en plats och skriv vilken grupp du vill vara i.


Det här är två av mina PT-kunder som var och en börjat på
Noll och nu är på väg mot 20. Då kryddar vi till träningen med extra belastning som ni ser på bilden.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer