Allt för hälsan 2016


Den 25-27 november är det åter dags för årets stora event i den svenska träningsbranschen: Allt för Hälsan-mässan på Stockholmsmässan. Samtidigt pågår mässorna Fitnessfestivalen och Acadermia under samma tak. Tre mässor samtidigt om träning, hälsa och livsstil alltså. Jag samarbetar på flera olika sätt med mässan, bl a kör vi live-inspelning av Träningspodden och intervju på stora scenen, mm. Och så har Lofsangruppen och Norstedts monter på plats, där du kan träffa alla grymma coacher i Lofsangruppen och samtidigt greja signerade ex av min och Jessica Almenäs nya bok Stora Träningsboken för kvinnor som precis har kommit ut då. Det vore kul att få träffa er då! Läs mer om mässan på www.alltforhalsan.se.
På Instagram har jag just nu en tävling där jag tävlar ut hela 100 (!) gratisbiljetter till mässan.
– Don’t miss it!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer