Vinnare i Samsung-tävlingen

Nu är tävlingen om platser till en VIP-kväll med mig och Samsung på måndag avgjord: De två modellerna av Samsungs nya smartklocka Gear S3 heter Classic & Frontier.
Vinnare är: Malin, Malin S, Linda, Tora, Lina, Ulrika, Amelie, Mari, Marianne och Jenny. Ni som vunnit får strax mail med mer info om kvällen.
Dessa tio tjejer, med var sin kompis, kommer att få träna med mig i min studio på Söder, umgås och äta god mat tillsammans. Kvällen avslutar vi i Samsungs Galaxy Studio i Mall of Scandinavia, där vi kommer testa att åka bergochdalbana med Samsung Gear VR, utmana varandra (och mig J) i annorlunda boxningspass och massa annat kul.
Galaxy Studio är en 100 kvadratmeter stort upplevelseyta i Mall of Scandinavia och finns på plats till och med den 9 november 2016, så även om du inte är en av vinnarna i min tävling tycker jag att du ska ta med familj eller vänner för att uppleva den absolut senaste tekniken.
#samsung #galaxystudioSTHLM #samsungGearS3
I samarbete med Samsung.
samsung-1
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer