Ändrade planer & USA

Det blev ingen fotografering för Sixtens del igår. Efter SatsBabypasset blev vi sena eftersom det var många mammor som ville stanna och prata. Jag tycker om det och har inga problem med att stanna en halvtimme extra efter klassen om det innebär att alla deltagare får svar på sina frågor. Gräbsen invigde MiniSats på Stadion för första gången och fick så mycket beröm för att de var glada och lekte så fint. Att Baxter bara gnäller när han är med mig fanns inte på kartan. Sixten somnade sen direkt i bilen och Baxter skrek sig blå i bilen samtidigt som jag kände mig helt slut eftersom jag inte är helt frisk så det var många faktorer som avgjorde att jag avbokade fotograferingen. De hade andra barn där så det stod inte och föll med Sixten såklart.
Vi åkte hem och hängde i soffan resten av eftermiddagen och det var skönt att få en bonusdag med Sixten.
Kvällen tillbringade jag vid datorn. Scannade Abercrombie’s hemsida till mig och Ralph Lauren och Hilfiger till gräbsen. Det verkar som att det blir en ny resa till USA i vinter. Jag håller tummarna och hoppas! Den här gången blir det kanske inte bara New York utan också Maine. Spännande!
Idag kör jag mitt cykelpass på Sats Odenplan för första gången. Jag har ett lunchpass 45 min. Jag vet att det var en tjej som ville ha tips på hur man kan lägga upp konditionsträning på cykel om man kör själv hemma till exempel så jag bjussar självklart på min spellista och upplägg sen i eftermiddag.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer