Back in town!

Vi firade hemkomsten med ett riktigt tufft träningspass på förmiddagen idag. Bra uppladdning inför eftermiddagens Crosstrainingpass jag ska köra med massa tjejer på Rosa Skrot. Ett Crosstrainingpass med mig är en träningsform som både engagerar musklerna och hjärtat. Jag kör övningar med stort muskelengagemang, pulshöjare och mycket bålstabilitet. Alla kan anpassa övningarna utefter sin egen förmåga. Det är många som undrar om jag kommer köra fler pass och det kommer jag absolut. Det är stor efterfrågan på platserna.
Hans åker till Skåne idag, intensivt liv just nu, så nu ska vi tillbringa några timmar tillsammans.


Dagens mamma i SAS lounge på Heathrow igår.


Ganska gullig kille väntar på bagaget på Arlanda.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer