Baxters 1-årskalas

Igår kväll bjöd jag över min familj på tårtkalas för att fira Baxters 1-årsdag. En prinsesstårta från Vetekatten och en vaniljlängd tillsammans svenska växthusjordgubbar utgjorde fikat. Jag har lärt mig vår kaffemaskin nu också så att jag kan göra espresso och latte också. Populärt!
Vi hade paketöppning för Baxter med assistans av Sixten. Baxter fick så mycket fint; en svart liten Kånken från Fjällräven, en stor nalle, giraffen i Brios serie som vi samlar på, en kofta och en dragkanin. Jag köpte två stora kartonger med en flygplats och en brandstation med helikopter från MegaBlocks på flygplatsen i Amsterdam, det är som duplo och passar till. Garaget fylldes på med en bil och ett tåg från Fisherprice också. Hans köpte två Briobilar med Musse och Mimmie i som Sixten älskar. Det är kul med nya leksaker, jag ska sortera ut mycket av de gamla grejerna och skänka bort inför flytten.


Paketöppning med morfar och fina moster.


Sixten fick en halloweenpresent av morfar som var mycket fascinerande.


Min syster och hennes sitlige fästman.


Så snyggt par!


Mormor och Baxter leker i väntan på tårtan. Baxters nya stol med bord är från BabyBjörn. Jag fick vakta honom jämt i hans förra stol eftersom han ställde sig upp och klättrade ur hela tiden. I denna stol låses sitsen med hjälp av bordet. Baxter älskar den!


Roliga fingerlekar!


Applåder!


Prinsesstårta åt en prins!


Agnes och Baxter. BFF.


Mera presenter! Mera applåder!


Oooo… Titta!


En kanin!


Dags för tårta!
Det blev ett lyckat litet tårtkalas och både Baxter och Sixten verkade nöjda med att få hänga med gamla släkten. 😉

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer