Blidösund och Rebecka Törnqvist

Här kommer ett blogginlägg skrivet direkt från ångbåten Blidösund vid Skeppsbron. Jag planerade en överraskning för Hans tillsammans med min syster Agnes och hennes Henric där vi ska lyssna på Rebecka Törnqvist och äta middag på båten. Hans hade inte anat någonting så det var kul att se hans min. Vi firar 5 år tillsammans i höst och har både en ångbåt och Rebecka Törnqvist som tidiga gemensamma minnen så detta känns så roligt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer